Skip to main content

Rieten kattenmandjes

rieten kattenmand

Rieten kattenmandjes zijn extra stevig en zeer geschikt voor volwassen katten. Het kussen zit in de rieten mand. Het zijn dus 2 aparte onderdelen. Een rieten kattenmand is meestal licht goudbruin en met zijn neutrale kleur past de rieten kattenmand bij elk interieur.

Tegenwoordig zijn er veel kattenmanden. Je hebt er van pluche, katoen. Deze zijn meestal zachter als een kattenmand van riet. En het komt ook voor dat een normale katten mand 1 geheel is. Dus geen apart kussen wat je erin kunt steken. Het handige aan een rieten kattenmandje is dat je het kussen kunt vervangen als het versleten is. Je kan het kussen ook makkelijker proper maken op deze manier.

Hier nog eens alle voordelen die een rieten kattenmand over een pluche of katoenen mand hebben:

Voordelen rieten kattenmanden

✅ Ze zijn steviger

✅ Makkelijk te reinigen

✅ Je kan het kussen vervangen indien nodig

✅ Duurzaam

✅ Past bij elk interieur

✅ Weinig onderhoud nodig

✅ Riet is altijd leuk voor een kat omdat het aan de natuur doet denken

Zoals je kan zien zijn de voordelen beter voor een rieten mand vergeleken met een goedkopere stoffen mand. Er zijn natuurlijk ook wel enkele nadelen verbonden aan een rieten mand hebben. Rieten kattenmanden kosten duurder dan zijn goedkopere stoffen kattenmanden.

Meestal betaal je al gauw 50 euro voor een rieten kattenbed.

Lotte My Favourite – Kattenmand Kattenmand – Bruin – ø 50 cm

Creëer een comfortabele en gastvrije sfeer in uw huis met een kattenmand gemaakt van natuurlijke materialen. Uw kat zal zich er thuis voelen. Hopelijk heb je iets aan deze 2 rieten kattenbedden gehad.

Denk eraan dat je kat ook een goede krabpaal nodig heeft naast een kattenmand. Als er nog vragen zijn laat het dan gerust weten onderaan.Geen reacties gevonden


Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *